Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Ξεκίνησε η ανάπλαση της Διοικητηρίου

Στα πλαίσια των παρεμβάσεων που πραγματοποιεί ο Δήμος Αριδαίας για τη βελτίωση της προσβασιμότητας και την ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες η κατασκευή πεζοδρομίων επί της οδού Διοικητηρίου (στο τμήμα των οδών Καραΐσκάκη και Παύλου Μελά). Στη συνέχεια, επί της οδού θα γίνουν εργασίες ασφαλτόστρωσης, καθώς ο δρόμος εμφανίζει εκτεταμένες φθορές και λακκούβες.
Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται αντίστοιχες παρεμβάσεις επί των οδών πλησίον του 2ου και του 3ου Δημοτικού σχολείου Αριδαίας, όπου ολοκληρώθηκε η κατασκευή πεζοδρομίων και απομένει η ασφαλτόστρωση του χωμάτινου δρόμου, ενώ αντίστοιχες εργασίες θα ξεκινήσουν εντός των επόμενων εβδομάδων και σε τμήμα της Αθανασίου Διάκου.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αριδαίας κ. Πέτρος Ζέρζης αναφέρθηκε στη βαρύτητα που δίνει η Δημοτική Αρχή στην ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οδηγών, λέγοντας μεταξύ άλλων “Τα τελευταία χρόνια έχουμε ολοκληρώσει ένα δυναμικό σε έκταση πρόγραμμα οδοποιίας, παρεμβαίνοντας σε οδούς και πεζοδρόμια, τόσο στην έδρα του Δήμου, όσο και στα Τοπικά Διαμερίσματα. Γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες είναι πολλές, γι΄ αυτό και φροντίζουμε με σωστή ιεράρχηση και προγραμματισμό να τις ικανοποιούμε, έχοντας ως προτεραιότητες μας την ποιότητα ζωής και την ασφάλεια των πολιτών”.


---
Δήμος Αριδαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News