Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Ο Δημήτρης Πασόης και επίσημα υποψήφιος δήμαρχος Αλμωπίας

"Πολίτες της Αλμωπίας,
Η συνεχής επαφή μαζί σας εδώ και αρκετό καιρό, μου κατέδειξε ότι η ανάγκη για μια νέα πολιτική πρόταση, με νέους ανθρώπους, άφθαρτους αλλά και ικανούς, που θα πλαισιωθούν από στελέχη έμπειρα, που δεν έχουν προκαλέσει με την πολιτική τους στάση και συμπεριφορά κατά την ενασχόλησή τους με τα κοινά, είναι ένα αίτημα με πλατιά απήχηση σε ολόκληρη την Αλμωπία. Η δική μου θέση είναι ξεκάθαρη. Προχωράμε μπροστά. Αταλάντευτα και πιο δυναμικά για τη δημιουργία ενός νέου δημοτικού σχήματος με τα χαρακτηριστικά που απαιτούν οι πολίτες της Αλμωπίας. Με βασικές αρχές, τη διαφάνεια σε όλους τους τομείς της δημοτικής δράσης. Βάζοντας τέρμα στις απλές διαχειριστικές πολιτικές των τελευταίων ετών. Οφείλουμε να δώσουμε, ένα νέο όραμα και μια νεα προοπτική για την επαρχία μας. Να μιλήσουμε για ανάπτυξη και ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος. Να αγκαλιάσουμε την νεολαία μας. Να προτάξουμε τον παράγοντα άνθρωπο, ώστε τα επόμενα τέσσερα χρόνια να αποτελέσουν μια νέα ευκαιρία για την Αλμωπία.
Καλώ λοιπόν όλους τους νέους ανθρώπους,τους ανθρώπους με αρχές και αξίες, από οποιοδήποτε πολιτικό μετερίζι και να προέρχονται και γενικά όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου, να συνδράμουν στην προσπάθεια και στον αγώνα μας. Για νέα πολιτική παρέμβαση στα τοπικά δρώμενα. Μια παρέμβαση που μπορεί να δώσει νέες προτάσεις για την ανάπτυξη της επαρχίας μας. Σοβαρές λύσεις στα προβλήματα που χρονίζουν. Ελπίδα και προοπτική στους πολίτες μας.

Με εκτίμηση,
Δημήτρης Πασόης"

---

Πηγή: Εφημερίδα Γεγονότα Ν.Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News