Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Πιο ασφαλής και άνετη η κυκλοφορία στην είσοδο Λυκοστόμου

Σε τελικό στάδιο εργασιών βρίσκονται οι εργασίες πεζοδρομήσεων και πλακοστρώσεων στην είσοδο Λυκοστόμου, πλησίον του γηπέδου ποδοσφαίρου. Με την πεζοδρόμηση του χώρου διευκολύνεται η ασφαλής κυκλοφορία πεζών και οδηγών και βελτιώνεται η προσβασιμότητα στο γήπεδο.
Ταυτόχρονα, η συγκεκριμένη παρέμβαση, σε συνδυασμό με την ανάπλαση της κεντρικής οδού Λυκοστόμου, η οποία ολοκληρώθηκε την περασμένη χρονιά, αναβαθμίζουν σημαντικά την εικόνα του Τοπικού Διαμερίσματος. Να σημειωθεί ότι η ανάπλαση της κεντρικής οδού Λυκοστόμου περιελάμβανε παρεμβάσεις (δημιουργία δικτύου πεζόδρομου, κατασκευή χώρων στάσης και ανάπαυσης και πέτρινων καθιστικών, εργασίες ηλεκτροφωτισμού κ.ά), συνολικής επιφάνειας 3.000 τ.μ., οι οποίες εκτείνονται από τη διασταύρωση της Σωσάνδρας μέχρι την εκκλησία του Λυκοστόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News