Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Μήνυμα για όλους εσάς...

Αγαπητοί αναγνώστες του Aridaia News!!

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλον αυτόν τον καιρό! Επειδή έχουμε γίνει αρκετοί πλέον, αποφασίσαμε να εισάγουμε νέες στήλες στο site μας. Χθες εγκαινιάσαμε μία από αυτές! Τις «10 πιο ενδιαφέρουσες «άχρηστες» πληροφορίες της εβδομάδας»!... Εδώ θα διαβάζουμε αστείες –και όχι μόνο- πληροφορίες οι οποίες θα μας υποδείξουν άγνωστες πτυχές της καθημερινότητάς μας! Πάντα με πολύ χιούμορ… Το «Σαν σήμερα» το έχετε ήδη αγαπήσει και γνωρίσει καθώς το έχουμε εισάγει εδώ και αρκετό καιρό. Ελπίζουμε λοιπόν να το αγαπήσετε ακόμη περισσότερο! Επίσης, φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε όσες περισσότερες συνεντεύξεις μπορούμε, με σκοπό να μαθαίνουμε τόσο νέα πρόσωπα που απασχολούν την περιοχή μας (και όχι μόνο), όσο και πρόσωπα που ήδη ξέρουμε όμως θέλουμε να τα μάθουμε καλύτερα! Μέχρι τώρα υπήρξαν αρκετοί αξιόλογοι άνθρωποι που δέχτηκαν να μιλήσουν σε όλου εσάς μέσα από το Aridaia News και γι’ αυτό τους ευχαριστούμε θερμά. Φιλοδοξούμε να βρεθούν στο δρόμο μας και άλλα πολλά τέτοια πρόσωπα.
Και συνεχίζουμε για περισσότερα καινούρια πράγματα, περιμένοντας και τις δικές σας ιδέες!


Σταύρος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News