Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Παράταση για την απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων

Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ!!

Παράταση μέχρι 29 Ιουλίου δόθηκε για την απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων! Η προθεσμία τελείωσε την Παρασκευή στις 18:00, αλλά το υπουργείο Εσωτερικών αποφάσισε να δώσει παράταση σχεδόν μιας εβδομάδας. Μέχρι τη διορία που δόθηκε από την Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απογραφής Μισθοδοτούμενων από το Ελληνικό Δημόσιο, περισσότεροι από 750.000 δημόσιοι υπάλληλοι, προχώρησαν στην απογραφή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την 1η Νοεμβρίου οι υπάλληλοι θα πληρώνονται, μέσω τραπεζικών λογαριασμών, από τη νεοσυσταθείσα Ενιαία Αρχή Πληρωμής. Επίσης, θα δημιουργηθεί ενιαία ηλεκτρονική τράπεζα δεδομένων, με τα στοιχεία όλων των εργαζομένων στο Δημόσιο, και το 2011, θα καθιερωθεί το ενιαίο μισθολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News