Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Οι πρώτοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στην Αλμωπία

Όσο περνά ο καιρός συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι ζυμώσεις αναφορικά με τη στελέχωση των ψηφοδελτίων των νέων συνδυασμών που θα λάβουν μέρος στις Δημοτικές εκλογές στον νέο Δήμο Αλμωπίας που δημιουργήθηκε επί Καλλικράτη. Σας θυμίζουμε πως ως τώρα σίγουροι υποψήφιοι θεωρούνται ο Δήμαρχος Αριδαίας Πέτρος Ζέρζης, ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας Τάκης Μπίνος και ο πρών Αντιδήμαρχος Αριδαίας επί Σάκη Χατζηδημητρίου Δημήτριος Πασόης.

Τα ονόματα που ακούγονται ως τώρα για τον καθένα υποψήφιο ξεχωριστά είναι:

ΠΕΤΡΟΣ ΖΕΡΖΗΣ
Η κα Βαλιανάτου - Ζιάκα αναμένεται να είναι υποψήφια με τον Πέτρο Ζέρζη μετά τη δήλωση του Κώστα Ζιάκα ότι δεν θα σχηματίσει ψηφοδέλτιο λόγω του επαγγελματικού ασυμβίβαστου, ο κος Ζιάκας είναι φαρμακοποιός.
Πρόταση για κάθοδο έχουν δεχθεί οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Εξαπλατάνου Βασίλης Αντωνιάδης και Γιάννης Μαρμαρίδης χωρίς να έχουν απαντήσει θετικά ως τώρα. Από τους 13 εν ενεργεία Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του αναμένεται να είναι υποψήφιοι τουλάχιστον 10.

ΤΑΚΗΣ ΜΠΙΝΟΣ
Με τον Τάκη Μπίνο υποψήφιος θα είναι σίγουρα ο πρών Αντιδήμαρχος Αριδαίας και ισχυρό χαρτί του συνδυασμού Νίκος Αποστολίδης. Υποψήφιοι ακόμα θα είναι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Αναστασίου και Δημήτρης Βέσκος. Με τον Τάκη Μπίνο θα κατέβουν ο Αντιδήμαρχος Εξαπλατάνου κος Χουρσόγλου, ο πολιτικός μηχανικός από την Κωνσταντία Χρήστος Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Τοπαλίδης.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΟΗΣ
Ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Πασόης σε πρώτη φάση έχει δημιουργήσει ένα νέο κατά βάση σχήμα με 60 τουλάχιστον υποψηφίους και έχει δηλώσει κατά επανάληψη πως θα έχει ανοικτή την πόρτα για όποιον το επιθυμεί να εκτεθεί.Ερωτηματικό παραμένει το τι θα κάνουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του ΠΑΣΟΚ σε Αριδαία και Εξαπλάτανο καθώς ο κος Πασόης θα ήθελε να κάνει κάποιες προσθήκες και προς αυτή την κατεύθυνση.

---
Πηγή: almopia press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News