Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων της Δωροθέας

ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΣΤΗ ΔΩΡΟΘΕΑ!!

Τέλος στην ταλαιπωρία και στην ανασφάλεια των κατοίκων μια συγκεκριμένης περιοχής της Δωροθέας πρόκειται να δώσει o Δήμος Αριδαίας, με την κατασκευή κλειστού αγωγού ομβρίων υδάτων στην περιοχή. Πράγματι η μορφολογία και το ανισόπεδο του εδάφους στο σημείο παρέμβασης, έχει ως αποτέλεσμα σε περίοδο βροχοπτώσεων να πλημμυρίζουν συχνά τα υπάρχοντα σπίτια, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στους κατοίκους.
Ο Διοίκηση του Δήμου, λαμβάνοντας υπόψη το σοβαρό αυτό πρόβλημα, προχωρά στην οριστική διευθέτηση του προβλήματος και σύντομα θα παραδώσει στους κατοίκους ολοκληρωμένο το νέο έργο, με στόχο την προστασία των ιδίων και των περιουσιών τους.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής, τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας θα συνεχιστούν εντατικά σε όλο το εύρος του Δήμου, κυρίως σε περιοχές, όπου υπάρχουν μακροχρόνια προβλήματα και επιτακτική ανάγκη για σχετικές παρεμβάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News