Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Καταδικάστηκε "δηλητηριαστης" γατών στην Αριδαία

Σε τέσσερεις μήνες φυλάκιση και 300 ευρώ πρόστιμο καταδικάστηκε από το Ειρηνοδικείο Αριδαίας δηλητηριαστής γατών, ο οποίος και άσκησε έφεση κατά της απόφασης. Είναι μία από τις σπάνιες περιπτώσεις σε όλη την Ελλάδα που ο δράστης καταγγέλλεται και καταδικάζεται.
Ο εισαγγελέας ήταν σαφής: 'Τα ζώα προστατεύονται από τον νόμο'.
Αυτό ας το σκεφτούν καλά οι επίδοξοι δηλητηριαστές, την επόμενη φορά που θα αποφασίσουν να προβούν σε δολοφονία αθώων ζώων. Γιατί περί δολοφονίας πρόκειται.
Το απαράδεκτο φαινόμενο της "φόλας", απομεινάρι μιας απαράδεκτης και ανήθικης πρακτικής εξόντωσης ζώων, είναι προνόμιο της χώρας μας και θα έπρεπε η κοινωνία μας να ντρέπεται γι αυτό. Είναι άλλωστε γνωστός ο διασυρμός της Ελλάδας στο εξωτερικό, όσον αφορά την απαράδεκτη μεταχείριση των ζώων και το πολύ χαμηλό επίπεδο ζωοφιλίας. Οι περιπτώσεις των κακοποιήσεων κάνουν τον γύρο του κόσμου με αποτέλεσμα αυτό να έχει επιπτώσεις και στον τουρισμό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News