Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Τα παρασκήνια της συναυλίας του "Βασίλη της ροκ" στην Αριδαία

"ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ"!!

Η βροχή δε στάθηκε δυνατή να διαλύσει τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην Αριδαία! Όπως είπε ο ίδιος ο καλλιτέχνης, «και καρέκλες να βρέξει και πατάτες να ρίξει δεν φεύγουμε»… Και δεν το είπε μόνο άλλα το έκανε! Στις 22:00 βγήκε για πρώτη φορά στη σκηνή. Η βροχή όμως δεν τον άφησε να αρχίσει να τραγουδάει. Στις 22:30 που κόπασε λίγο, βγήκε στο stage και δεν κατέβηκε από εκεί μέχρι το τέλος της συναυλίας που διήρκησε μέχρι τις 23:30. Ακόμη και όταν τραγουδούσαν οι νεότεροι καλλιτέχνες που τον πλαισίωναν, ο ίδιος δεν κατέβηκε ούτε στιγμή και ας έβρεχε καταρρακτωδώς. Τελικά στις 23:15 ένα τεχνικό πρόβλημα που έφερε η βροχή στα μηχανήματα, έκανε τον Έλληνα «βασιλιά» της ροκ να τραγουδήσει παρέα με τους θαυμαστές του μερικά από τα αγαπημένα του κομμάτια. Χωρίς μικρόφωνο και μουσική, με πολύ όμως δύναμη ψυχής! Όταν ήρθε η ώρα που έπρεπε να κατεβεί από τη σκηνή του γηπέδου το κοινό ζητούσε να συνεχίσει. Πράγμα αδύνατο, καθώς η δυνατή βροχή θα προκαλούσε ακόμη περισσότερα προβλήματα στα μηχανήματα και τα μουσικά όργανα! Όσο ν’ αφορά στην προσέλευση του κόσμου, ήταν μεγάλη όμως όχι ικανοποιητική. Παρόλαυτά, αν λάβουμε υπόψη μας τις κακές καιρικές συνθήκες, θα καταλάβουμε ότι ήταν αδύνατο να έχει περισσότερο κόσμο. Οι κερκίδες του γηπέδου πάντως γέμισαν και πολύς ήταν ο κόσμος που βρισκόταν κάτω, μπροστά από το stage. Αξίζει να σας μεταφέρουμε και μία παρασκηνιακή είδηση! Λίγα λεπτά μετά την είσοδο του Βασίλη στη σκηνή, πολλοί ήταν οι ψίθυροι των διοργανωτών που ήθελαν να αφήνουν τον κόσμο που παρακολουθεί από έξω να μπει μέσα χωρίς να πληρώσει. Πράγμα που δεν έγινε, καθώς θα αντιδρούσαν όσοι είχαν πληρώσει το εισιτήριο των 20 ευρώ! Για να καταλήξουμε, ήταν μία πολύ όμορφη βραδιά που θα μπορούσε να έχει τον τίτλο «Μία αξέχαστη εμπειρία: Χορεύοντας στη βροχή με το Βασίλη»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News