Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Ο καιρός τη βραδιά της μεγάλης συναυλίας

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!

Βροχές προβλέπουν τα site καιρού (όπως το meteo.gr) για τις βραδινές ώρες σήμερα Κυριακή. Η ανησυχία των διοργανωτών της συναυλίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Γήπεδο του Αλμωπού στην Αριδαία, είναι μεγάλη, καθώς το ενδεχόμενο βροχόπτωσης φαντάζει πολύ πιθανό! Σύμφωνα με το meteo.gr στις 21:00 θα σημειωθεί βροχόπτωση η οποία καλά κρατεί στο σχετικό σχεδιάγραμμα μέχρι τις 03:00 τα ξημερώματα. Πάντως αν υπάρξουν ακραία καιρικά φαινόμενα, το πιο πιθανό είναι να αναβληθεί για αύριο Δευτέρα η συναυλία. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για κάθε εξέλιξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News