Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Το ξαφνικό τηλεφώνημα Μικρούτσικου στην Κορομηλά

Ένα ξαφνικό τηλεφώνημα δέχτηκε πριν λίγες μέρες η Ρούλα Κορομηλά που παραθερίζει στο εξοχικό της στην Μύκονο.
Στην άλλη άκρη της γραμμής μια γνώριμη φωνή…
Ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος!
Ο παρουσιαστής μόλις έμαθε ότι επιστρέφει στον Alpha το «Big Brother” αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και απευθύνθηκε αμέσως στην καλή του φίλη, Ρούλα Κορομηλά σύμφωνα με το Λοιπόν.
Στο τηλεφώνημά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξήγησε στη Ρούλα πως επιθυμεί πολύ να επιστρέψει στην παρουσίαση και συγκεκριμένα σε αυτό το reality.
Από τη μεριά της η παρουσιάστρια του υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της καθώς πιστεύει ότι είναι ο ιδανικός για τη θέση του οικοδεσπότη στο «Big Brother».

---
Πηγή: tvnea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News