Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Μεγάλο το πρόβλημα με τα τσοπανόσκυλα στην Αριδαία- Τι μας είπε η Χ.Βασδόκα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΛΩΝ ΖΩΩΝ "Η ΕΛΠΙΔΑ"!!

Με ένα νέο πρόβλημα έρχεται αντιμέτωπος ο Σύλλογος Φίλων Ζώων «Η Ελπίδα», καθώς μία ολόκληρη αγέλη σκυλιών περιφέρεται στην Αριδαία! Ο λόγος είναι μία θηλύκια σκυλίτσα η οποία εγκαταλείφτηκε πρόσφατα στην περιοχή και η οποία «σέρνει» και τραβά γύρω της κοπάδι σκυλιών. Το πρόβλημα μεγάλωσε όταν τσοπανόσκυλα από τα μαντριά που βρίσκονται έξω από την πόλη ενσωματώθηκαν στην αγέλη. Το Aridaia News επικοινώνησε με την πρόεδρο του Συλλόγου «Η Ελπίδα», ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα στα ζώα και επιτελεί σημαντικό έργο στην περιοχή. Η κ. Χριστίνα Βασδόκα μας πληροφόρησε ότι «είναι πολύ δύσκολο να μπούμε σε μία αγέλη και να τη διαλύσουμε, ειδικά όταν υπάρχει σκύλα που βρίσκεται σε οίστρο, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα καθώς τα ζώα καθοδηγούνται από το φυσικό ένστικτό τους». Επίσης, η πρόεδρος αναφέρθηκε στις κρούσεις που έκανε προς τον δήμο Αριδαίας για το θέμα: «Επανειλημμένα έχουμε επισημάνει τα αυστηρά μέτρα που πρέπει να πάρει ο δήμος για τα τσοπανόσκυλα. Ζητάμε να υπάρξει πολιτική βούληση προς την κατεύθυνση αυτή και επίσης ζητάμε από τον σύλλογο κτηνοτρόφων Αλμωπίας να μην κωφεύει στο πρόβλημα που δημιουργούν τα σκυλιά των κτηνοτρόφων τα οποία είναι εντελώς ανεξέλεγκτα. Πολλοί πολίτες δεν μπορούν καν να κάνουν τον καθημερινό τους περίπατο καθώς έρχονται αντιμέτωποι με τσοπανόσκυλα τα οποία είναι ελεύθερα έξω από τα μαντριά. Και στο τέλος, πάλι τα ζώα θα είναι αυτά που θα πληρώσουν την αδιαφορία και την ανευθυνότητα από πλευράς των ανθρώπων. Αυτό θα πρέπει να σταματήσει. Δεν είναι ούτε ανθρώπινο, ούτε ηθικά αποδεκτό για μια πολιτισμένη κοινωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News