Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Νέα υποψηφιότητα στο δήμο Αλμωπίας

"Αγαπητοί συντοπίτες,

Έχουμε την ευτυχία να ζούμε σ’ έναν τόπο ιδιαίτερα ευλογημένο, με ωραίους ανθρώπους.
Πρόσωπα που τα εμπιστευτήκαμε και τους δώσαμε την ευκαιρία να διαχειριστούν τις τύχες μας, δυστυχώς επέλεξαν πολιτικές προσωπικών σκοπιμοτήτων, ανευθυνότητας και απλής διαχείρισης.
Η συστηματική αποφυγή αντιμετώπισης των προβλημάτων, είχε ως αποτέλεσμα να συσσωρεύονται το ένα μετά το άλλο χωρίς να δίνονται ουσιαστικές λύσεις.
Η νέα μορφή αυτοδιοίκησης, με τις διευρυμένες αρμοδιότητες απαιτεί ανθρώπους με όραμα συνέπεια και αποφασιστικότητα, ικανούς να διοικήσουν και να έρθουν σε ρήξη με το παρελθόν, αλλάζοντας τα κακώς κείμενα, οδηγώντας τη Αλμωπία στην ανάπτυξη και την ευημερία.
Τα εύκολα λόγια επιτακτικά πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν. Ήρθε η ώρα για σκληρή δουλειά. Η τοπική κοινωνία ζητά αλλαγή στις παρωχημένες πρακτικές, ξεκάθαρο τρόπο διοίκησης και γοργά βήματα ανάπτυξης. Οι δυνατότητες υπάρχουν. Ο τόπος μπορεί και πρέπει να φτάσει στα επίπεδα που όλοι προσδοκούμε.
Ο στόχος μας είναι κοινός η προσπάθεια συνολική και η επιτυχία θα φέρει τη σφραγίδα όλων μας.
Αρνούμενος να συνεργαστώ με το ανεύθυνο παρελθόν και έχοντας απόλυτη επίγνωση της πραγματικότητας, πίστη στις αρχές και τα πιστεύω μας, θέτω στη διάθεση και κρίση όλων ανεξαρτήτως των συμπολιτών μας την υποψηφιότητα μου, ζητώντας στήριξη στο δύσκολο αγώνα μας που μόλις αρχίζει.
Δεν θα υπάρξουν κερδισμένοι και χαμένοι, στο τέλος μόνος νικητής θα είναι η Αλμωπία.

Με εκτίμηση,
Θεόδωρος Χαρανίδης
"

3 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.
    ΨΗΦΙΖΩ ΤΟ ΘΟΔΩΡΟ ΧΑΡΑΝΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ. ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΟΖΟΥΝ ΜΠΙΝΟΣ ΖΕΡΖΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΑΤΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
    ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. Ο ΧΑΡΑΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News