Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

"Όλοι οι καλοί χωρούν"... by Stavros!!

Γεια σας,
Τι κάνετε;


Πριν λίγο έκανα την καθιερωμένη μου διαδικτυακή «βόλτα» και διαπίστωσα ότι όλο και περισσότερα blogs κάνουν την εμφάνισή τους με στόχο την ενημέρωση της Αλμωπίας. Αυτό το γεγονός με χαροποιεί ιδιαίτερα! Είναι πολύ ωραίο να ξέρουμε ότι υπάρχει συναγωνισμός, γιατί έτσι γινόμαστε και εμείς καλύτεροι. Δεν ανήκουμε στην ομάδα των ανθρώπων που διεκδικούν τη «μία και μοναδική πρωτιά» της Αλμωπίας! Εμείς την πρωτιά έχουμε μάθει να την κερδίζουμε με τη σκληρή δουλειά. Εγώ προσωπικά θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όσους ξεκινάνε τώρα! Εύχομαι να διαλέξουν το δύσκολο όμως σωστό δρόμο για την ενημέρωση των πολιτών! Άλλωστε, όλοι οι καλοί χωρούν…!!

Σταύρος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News