Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Eκλογικός νόμος 2010

Ο κ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ!!
Tέλος στις φήμες περί ενδεχόμενης αλλαγής του...

Τέλος στις φήμες περί ενδεχόμενης αλλαγής του εκλογικού νόμου έβαλε ο κ. Ραγκούσης. Όπως είπε, «οι προσεχείς εκλογές της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης θα πραγματοποιηθούν με το 50 συν 1. Το ζήτημα έχει λυθεί από την ψήφιση του Καλλικράτη. Τότε είχα πει πως θα βλέπαμε αλλαγή αν υπήρχε ομοφωνία όλων των κομμάτων. Κάτι τέτοιο δεν έγινε. Εξάλλου το συγκεκριμένο σύστημα που θεσμοθετήθηκε αποτελούσε βασική προεκλογική μας δέσμευση». Και συνέχισε λέγοντας ότι «η συζήτηση για τα ανώνυμα κουπόνια είναι υπέρ του μαύρου πολιτικού χρήματος. Με τα ανώνυμα κουπόνια μαζεύονται και διακινούνται τεράστια χρηματικά ποσά και η χώρα μας κατηγορείται από την Ευρώπη ακριβώς για αυτή την ανωνυμία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News