Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

ΣΟΚ!! Νέα προκλητική ομάδα στο facebook για νεκρά παιδιά!!

Αντιδράσεις προκαλεί στον κόσμο του facebook η δημιουργία ομάδας με τίτλο «Dead Babies Make Me Laugh» (= τα νεκρά μωρά με κάνουν χαρούμενο)! Ο διαχειριστής της ομάδας στην προσπάθειά του να προκαλέσει ανέβασε και μία φωτογραφία σχετική με τον τίτλο της ομάδας. Πολύ είναι εκείνοι που ζητούν το άμεσο «κατέβασμα» της ομάδας! Μάλιστα, δημιουργήθηκε για τον λόγο αυτό και μία δεύτερη ομάδα, η οποία ονομάζεται «Diagrafh TS Selidas Dead Babies Make Me Laugh» και ζητά το αυτονόητο! Πάντως τον τελευταίο καιρό παρόμοια κρούσματα μας απασχολούν την επικαιρότητα. Όπως π.χ. η ομάδα «Θάνατος στα αδέσποτα» η οποία θορύβησε έντονα τις συνειδήσεις όλων μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News