Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Και επίσημα η Τατιάνα Στεφανίδου στο Star

ΜΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ!!

«Η Τατιάνα Στεφανίδου από τον Σεπτέμβρη θα ενισχύσει το δυναμικό του Star. Η επιτυχημένη δημοσιογράφος θα βάλει την προσωπική της σφραγίδα στα απογεύματά μας με μια ολόφρεσκη καθημερινή εκπομπή.
Στα δύσκολα χρόνια που περνάει η χώρα μας η εκπομπή έχει στόχους: να αντιμετωπίζει, όπως τόσο καλά γνωρίζει εδώ και χρόνια η Τατιάνα, κοινωνικά θέματα να συζητεί, να προτείνει λύσεις, να δίνει ευκαιρίες, να προσφέρει χρηστικές πληροφορίες.
Αφουγκραζόμενη η Τατιάνα τον προβληματισμό και την αγωνία της εποχής θέλει να μη λείψει το όνειρο, να μην χαθεί η ελπίδα, να πιστέψουμε στη χαμογελαστή πλευρά της ζωής. Να γίνει η καθημερινή μας αισιόδοξη τηλεοπτική συνήθεια.
Μήνυμα και πιστεύω της: «Είμαι εδώ για σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News