Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

"Με θλίβει το κλείσιμο του troktikou"...

Καλησπέρα σας,
Θέλω να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας!

Με απογοητεύει το κλείσιμο του troktikou… Με μια λιτή και απέριττη ανάρτηση, τα τρωκτικά που άλλοι αγαπήσαμε και άλλοι μισήσαμε, μας εύχονται καληνύχτα! Η γνώμη μου είναι πως είτε συμφωνούσε κανείς με την ιδεολογία του συγκεκριμένου blog, είτε όχι ένα είναι σίγουρο: έκανε δουλειά!! Δεν είναι και ότι καλύτερο να σκέφτομαι ότι από αύριο δεν θα διαβάζω troktiko 30 φορές τη μέρα… Δεν είναι και το καλύτερό μου, γιατί δέθηκα όπως και πολύς κόσμος με αυτό. Ποτέ δεν θα καταλάβουν κάποιοι πως δεν έχουν σημασία τα εκάστοτε συμφέροντα που υπάρχουν από πίσω, αν υπάρχει η κριτική σκέψη του αναγνώστη. Το troktiko είχε πάντα πρώτο την είδηση και αυτό κατά τη δική μου άποψη αναιρεί τα περισσότερα ελαττώματα του! Δεν είναι καθόλου τυχαίο νομίζω, το ότι μόλις προκύπτει μία έκτακτη είδηση, τρέχουμε να δούμε τι έχει γράψει το troktiko. Με θλίβει το γεγονός, ότι το πρωί που θα κάνω τη διαδικτυακή μου «βόλτα» δεν θα επισκέπτομαι το troktiko! Θα μου πείτε, όλα μια συνήθεια είναι… Ευχόμαστε ότι θα υπάρξει κάποιος άξιος αντικαταστάτης που θα αναπληρώσει το κενό! Αυτό όμως θέλει κότσια… Οσμίζομαι νέο χτύπημα από τα λατρεμένα μας τρωκτικά! Μη ξεχνάτε πως είναι πολλά και είναι παντού… Η έκδοση μιας αποκαλυπτικής εφημερίδας ας πούμε θα ήταν μία καλή ιδέα… Όμως και αυτό θέλει κότσια. Για να δούμε!!

Σταύρος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News