Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν 1,4 εκατ. ευρώ στον Βαλβέρδε...

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν εντός της ημέρας!!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποτελεί τον εκλεκτό του Βαγγέλη Μαρινάκη και ο 46χρονος προπονητής θα βρεθεί το Σάββατο στη Βαρκελώνη, όπου ενδέχεται να συναντηθεί με άνθρωπο του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν στον Βάσκο τεχνικό κλειστό διετές με ετήσιες καθαρές απολαβές 1,4 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Από την πλευρά του ο Βαλβέρδε φέρεται να προτιμάει μονοετές ή συμβόλαιο για 1+1 χρόνια, ενώ έχει ζητήσει πλήρη ελευθερία στις μεταγραφές.

Ράμος: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»

Εκτός από τον Βαλβέρδε, στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκονται και οι Χουάντε Ράμος, Μανουέλ Πελεγκρίνι και Γκρεγκόριο Μανθάνο.

Ο Χουάντε Ράμος μίλησε στη «SportDay» και τόνισε: «Δεν ξέρω τίποτα. Δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου». Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» τον έχουν για τον πάγκο της ομάδας, υπογράμμισε πως «εγώ δεν ξέρω κανέναν πρόεδρο, δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, απάντησε ότι «δεν μου αρέσει να μιλάω υποθετικά».

---
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News