Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Τραγικός θάνατος 17χρονου σε τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία!!

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα τα ξημερώματα ένα χιλιόμετρο περίπου έξω από την γέφυρα ποταμού Αλιάκμονα στο Μετόχι νομού Ημαθίας όταν ένα αυτοκίνητο μάρκας Polo χρώματος κόκκινου ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε χαράδρα βάθους 40 μέτρων. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρεις νεαροί από τους οποίους οι δύο κατόρθωσαν και βγήκαν από το αυτοκίνητο με μικρά τραύματα, ενώ ο τρίτος ηλικίας 17 ετών εκσφενδονίστηκε από το αυτοκίνητο και βρήκε φρικτό θάνατο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομία και πυροσβεστική, η οποία έκανε περίπου δύο ώρες για να ανασύρει τον άτυχο νέο από τη χαράδρα. Οι τρεις νεαροί ήταν από το Νεόκαστρο Ημαθίας και γυρνούσαν από το Σέλι.

---
Πηγή: laikoyra.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. ΗΤΑΝ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΑΛΑΝΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ. ΚΡΙΜΑ ... ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News