Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης κοντά στο 2ο και 3ο Δημοτικό σχολείο Αριδαίας!!

Σε μια πολύ σημαντική παρέμβαση, η οποία βελτιώνει σημαντικά την προσβασιμότητα σε ένα πολυσύχναστο σημείο της πόλης, προχώρησε ο Δήμος Αριδαίας.
Πρόκειται για την ασφαλτόστρωση των οδών και την κατασκευή πεζοδρομίων κοντά στο 2ο και 3ο Δημοτικό σχολείο Αριδαίας (στη δυτική και βόρεια πλευρά τους), οι οποίες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.
Ήδη η εικόνα που παρουσιάζει η περιοχή είναι πολύ διαφορετική και σαφώς αναβαθμισμένη. Η παραπάνω παρέμβαση αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην ασφαλή κυκλοφορία οδηγών και πεζών σε μία περιοχή, η οποία γνωρίζει τα τελευταία χρόνια μεγάλη οικιστική ανάπτυξη και στην οποία λειτουργούν το 2ο και το 3ο Δημοτικό σχολείο Αριδαίας, το ειδικό Δημοτικό σχολείο και το 2ο και το 3ο Νηπιαγωγείο.
Πλέον, περισσότεροι από 500 μαθητές μπορούν να μετακινούνται καθημερινά με ασφάλεια στο σχολείο τους και οι κάτοικοι απαλλάσσονται από τα προβλήματα που δημιουργούνται από τους χωμάτινους δρόμους.
Αντίστοιχες εργασίες ασφαλτόστρωσης βρίσκονται σε εξέλιξη στην οδό Διοικητηρίου (στο κομμάτι μεταξύ των οδών Καραΐσκάκη και Παύλου Μελά), ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν και σε τμήμα της Αθανασίου Διάκου.
Η Δημοτική Αρχή, λαμβάνοντος υπόψιν μακροχρόνια και καταγεγραμμένα προβλήματα, προχωρά κανονικά στην υλοποίηση του τεχνικού της προγράμματος, με γνώμονα τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου της ζωής των πολιτών και την ασφάλεια τους.

1 σχόλιο:

  1. Αυτά γιατί δεν έγιναν άμεσα με την εκλογή της παρούσας δημοτικής αρχής, αλλά υλοποιήθηκαν 2 μήνες προ των επερχόμενων εκλογών...; Ρητορική η ερώτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News