Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ήβη εναντίον Τάμτας στη Γιουροβίζιον 2011...

Τρέχουν και δεν φτάνουν οι τραγουδίστριες που θέλουν να συμμετάσχουν στον επόμενο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνεργάτες της 17χρονης Ήβης που εξέπληξε τους πάντες στο «X-Factor», από όπου τη γνώρισε το κοινό, λένε ότι είναι έτοιμο το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί η νεαρή τραγουδίστρια.

Από την άλλη, η Τάμτα θέλει να δοκιμάσει την τύχη της ξανά στη Γιουροβίζιον. Άλλωστε, όταν είχε διαγωνιστεί, δεν κατάφερε να προκριθεί αφού πέρασε ο Σαρμπέλ.

Τώρα, όμως, η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Γερμανία. Μόνο που ακόμη δεν έχει ετοιμάσει, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το τραγούδι της.

---
Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News