Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

32χρονος αυτοκτόνησε σε συναυλία μπροστά στα έντρομα μάτια των θεατών!!

Το περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια της συναυλίας του συγκροτήματος Swell Season στην ανοικτή σκηνή Mountain Winery έξω από τη Σαρατόγκα.

Ο αυτόχειρας ονομάζεται Μάικλ Έντουαρντ Πίκελς και ειχε πάει στην συναυλία με ένα άλλο άτομο. Κάποια στιγμή σηκώθηκε από την θέση του και λίγο αργότερα εμφανίστηκε στην οροφή, πάνω από τους μουσικούς και μπροστά στα έντρομα μάτια όλων έπεσε από ύψος 8 μέτρων.

Η συναυλία διακόπηκε και οι μουσικοί εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια μέσα από την ιστοσελίδα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News