Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Συμβαίνει Τώρα: Αποφασισμένος για όλα ο ληστής - Απειλεί να ανατινάξει την τράπεζα - 4 οι όμηροι που είναι μέσα

- Στο σημείο έφτασαν και άνδρες της αντιτρομοκρατικής
- 3 οι ληστές. Οι δύο συνεληφθησαν έξω από την τράπεζα. 4 οι όμηροι που απέμειναν στο εσωτερικό της τράπεζας
- Ο δράστης κρατάει δύο χειροβομβίδες, φοράει κουκούλα και απειλεί να ανατινάξει το κτίριο
- Απελευθερώνει σταδιάκα ομήρους - Έφτασαν στο σημείο 3 ειδικοι διαπραγματευτές


Αποφασισμένος για όλα είναι ο δράστης που βγήκε και ξαναμπήκε τώρα στην τράπεζα. Κρατάει τέσσερις ομήρους και απειλεί να ανατινάξει την τράπεζα με δύο χειροβομβίδες που κρατάει. Στις 14:10 έφτασαν στο σημείο άνδρες της αντιτρομοκρατικής. Κλειστοί οι περισσότεροι δρόμοι γύρω από την περιοχή.

Γύρω στις 13:3- ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί από το κτίριο της τράπεζας. 14 όμηροι έχουν αφεθεί ελεύθεροι.

Στο σημείο έχουν φτάσει τρεις ειδικοί διαπραγματευτές της αστυνομίας που προσπαθούν να πείσουν τον δράστη να παραδοθεί και οι αστυνομικοί έχουν κάνει προς τα πίσω για να ηρεμίσει ο δράστης. Έχουν φτάσει και άνδρες της ΕΚΑΜ. Στην περιοχή πετάει και ελικόπτερο της Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθησαν δύο άτομα έξω από την τράπεζα συνεργοί του ληστή που είναι μέσα. Είχαν πετάξει και ένα πιστόλι στο δρόμο.

Η ληστεία έγινε λίγο μετά τις 12:00 σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Χαριλάου Τρικούπη στο Κέντρο του Πειραιά.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Newsit Λευτέρη Σουχαϊμπ ο ληστής μπήκε μέσα και ακινητοποίησε υπαλλήλους και πελάτες και ζήτησε τα λεφτά. Οι υπάλληλοι πρόλαβαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία και αμέσως άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο. Ο ληστής εγκλωβίστηκε στο κατάστημα και κρατάει όμως ομήρους τους πελάτες και τους υπαλλήλους. Έχουν αρχίσει διαπραγματεύσεις αστυνομικών και ληστή για να παραδοθεί.

---
Πηγή: NewsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News