Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Ψηφίζουμε δαγκωτό... Aridaia News για τα νέα των δήμων!!

Η ομάδα του Aridaia News είναι πανέτοιμη να καλύψει κάθε γεγονός που αφορά στις δημοτικές εκλογές! Ο νομός Πέλλας και ειδικά ο δήμος Αλμωπίας έχει μεγάλο «πολιτικό» ενδιαφέρον. Εμείς είμαστε παντού και γράφουμε τα πάντα χωρίς συμφέροντα και σκοπιμότητες. Μεταφέρουμε στους αναγνώστες μας κάθε άποψη που πρέπει να ακουστεί! Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους (δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους), άλλα και καλό κουράγιο γιατί τους περιμένει αρκετή δουλειά ενόψει εκλογών. Ελπίζουμε τον ζήλο που δείχνουν τώρα, να τον δείξουν και μετά τις εκλογές! Ο τόπος μας έχει ανάγκη από αλλαγές…

Η Ομάδα του
Aridaia News!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News