Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Η απάντηση του πατέρα που είδε τη βάπτιση του παιδιού του να γίνεται "πρώτο θέμα"!!

Τη δική του απάντηση έδωσε ο πατέρας του παιδιού για τη βάπτιση του οποίου γίνεται τόσος λόγος από χθες!

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας παρακάλεσε να κλείσουμε το θέμα εδώ καθώς όπως είπε «δεν προσφέρει τίποτα». Ο ίδιος ζήτησε συγνώμη για την αναστάτωση ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η ευθύνη δε βαραίνει μόνο την εκκλησία! Με απόλυτο σεβασμό προς τους ιερείς της Μητρόπολης, του ζήτησε συγνώμη, ενώ τόνισε πως «είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε με τους κανόνες έπρεπε να τους σεβαστούμε»! Το Aridaia News σεβόμενο την επιθυμία του πατέρα, δεν θα δώσει συνέχεια στο θέμα και δεν θα αναρτήσει κανένα άλλο σχόλιο σχετικό με το θέμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ:

Καλησπέρα σε όλους σας. Είμαι ο πατέρας του παιδιού για την βάπτιση του οποίου γίνεται τόση κουβέντα από τον κόσμο, η οποία κουβέντα είναι ακραία και με λύπη μου διαπιστώνω οτι διχάζει. Ζητάμε συγνώμη από τους Ιερείς του Ναού και την Μητρόπολη της Έδεσσας για την αμέλεια μας σαν γονείς να μην ενημερωθούμε σωστά για τους κανόνες της Εκκλησίας. Είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε με αυτούς τους κανόνες έπρεπε να τους σεβαστούμε. Συγνώμη για την αναστάτωση.. Παρακαλώ πολύ να σταματήσει η κουβέντα εδώ γιατί δεν προσφέρει τίποτα.
Δημήτριος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News