Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Πανηγύρι Αγίας Παρασκευής Χρύσας

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Αγ. Παρασκευής έδωσαν ζωντάνια στο χωριό για άλλη μια χρονιά.
Το 3ο τουρνουά σκακιού που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Σύλλογο Εδεσσαίων Σκακιστών το απόγευμα του Σαββάτου, 24 Ιουλίου, διεξήχθη με κέφι και επιτυχία. Ο Νούτσος Αχιλλέας διακρίθηκε πρώτος και ακολούθησαν οι Βόινας Μάριος και Παπαδόπουλος Τάσος 2ος και 3ος αντίστοιχα. Παράλληλα, στην Αυλή του Δημοτικού Σχολείου τα παιδιά διασκέδασαν με τη θεατρολόγο Χρύσα Αλεξάκη.
Η Ροκ Συναυλία, το βράδυ του Σαββάτου, δυστυχώς δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί λόγω δυνατής βροχής. Παρ’ όλα αυτά, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα 2 σχήματα (τις Κεραίες με τους Ελευθέρογλου Γιώργο, Φλωροσκούφη Κώστα, Γρόση Γιάννη, Περπερή Θοδωρή και τους Τσιρόπουλο Τάσο, Βάνη Αργύρη, Ματίκα Γιώργο) γιατί μας χάρισαν μια πολύ Ροκ Βραδιά στο καφενείο του Α. Δούδη.
Το πρωί της Κυριακής, 25 Ιουλίου, τα παιδιά ήταν ανυπόμονα για το 3o Πάρτυ Ζωγραφικής όπου με απλές πινελιές έκαναν τη μέρα πολύχρωμη. Την ίδια μέρα το απόγευμα διεξήχθη το 2ο τουρνουά Τάβλι με αγωνία καθώς άργησε να διακριθεί ο νικητής Ασημάκης Ασημακόπουλος. Την δεύτερη και τρίτη θέση έλαβαν αντίστοιχα οι Τυρέκογλου Αθανάσιος και Τσορμπατζόγλου Βασίλης.
Η βραδιά παραδοσιακού γλεντιού τη Δευτέρα, 26/07/2010, ολοκλήρωσε τις εκδηλώσεις στην πλατεία της Χρύσας με την παρουσίαση χορών Θράκης από τον Λαογραφικό Όμιλο «Άλμωπες» και χορών Μακεδονίας από το Γυναικείο Χορευτικό Τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου μας, «Μαρία Μπελητάσιου». Ακολούθησε λαϊκό γλέντι με την ορχήστρα «Τοπικός Ήχος της Αριδαίας». Ο κόσμος διασκέδασε και μας τίμησε παρά την βροχερή μέρα.
Εκ μέρους του Μορφωτικού Συλλόγου που είχε την ευθύνη για τις εκδηλώσεις του τριημέρου θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς. Εκτός από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας που ανέλαβε τη συγχρηματοδότηση των εκδηλώσεων, ευχαριστούμε και τους εξής επιπλέον χορηγούς: τη ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α. του Δήμου Αριδαίας, τη ΓΕΚΟΣΑ, τον κ. Τζιβιτζίδη Γιώργο, την οικ. Ν. Μπελητάσιου, το κατάστημα ΨΙΛΙΚΩΝ/ΕΙΔΩΝ ΔΩΡΩΝ «ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΓΙΩΤΑ», το ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ «ΑΝΘΟΣ», το ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΚΟΥΣΗ, το ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ «ΕΚΛΑΙΡ», το ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΜΠΛΙΤΣΗ το ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΣΥΜΒΟΛΗ», το ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ «PHOTORAMA STUDIO», το ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ «ΑΦΟΙ ΜΑΡΚΟΥ», τον ΚΥΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ - ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, το ΝΙΚΟ ΛΙΑΣΗ – ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ, την ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΔΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ – ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ.
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ θέλουμε να πούμε στους συγχωριανούς που βοήθησαν με την ψυχή τους!

ΤΟ Δ.Σ.
ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΧΡΥΣΑΣ-ΤΣΑΚΩΝ-ΡΟΔΩΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News