Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Η Αλίκη ζει ακόμη στη "χώρα των θαυμάτων";

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΛΙΚΗ;

Πόσοι από εσάς έχετε αναρωτηθεί ποια είναι η συνέχεια του αγαπημένου μας παραμυθιού «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων»; Απαντήσεις στα ερωτήματά μας έρχεται να δώσει το μιούζικαλ «Wonderland: A New Alice. A New Musical», που διηγείται την συνέχεια του κλασικού μυθιστορήματος με μια ποιό ανατρεπτική ματιά: Η Αλίκη είναι πλέον ενήλικη, έχει ζήσει έναν προβληματικό γάμο, υπάρχει πιθανότητα να χάσει τι δουλειά της και προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει την κόρη της που έχει εξαφανιστεί. Όταν αποφασίζει να την αναζητήσει στον ίδιο κόσμο που είχε και εκείνη χαθεί όταν ήταν μικρή ανακαλύπτει ότι η ζωή είναι ωραία. Πρεμιέρα τον επόμενο Απρίλιο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News