Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Δολοφόνος από φτώχεια

Σκότωσε τον 62χρονο φίλο του, ιδιοκτήτη καφενείου γιατί δεν του δάνειζε χρήματα που χρειαζόταν για να αγοράσει φάρμακα για τη σύζυγό του, ένας 77χρονος που παραδόθηκε στην αστυνομία. Το έγκλημα είχε γίνει στου Ζωγράφου

Ένας 77χρονος επί σειρά ετών θαμώνας στο καφενείο της οδού Αριστομένους στου Ζωγράφου είναι ο δράστης της δολοφονίας του 62χρονου ιδιοκτήτη του καφενείου, τα μεσάνυχτα της 20ης Αυγούστου.

Συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας και ομολόγησε την πράξη του.

Όπως υποστήριξε διαπληκτίστηκαν επειδή το θύμα αρνήθηκε να του δανείσει ποσό 500 ευρώ που του ζήτησε ο δράστης προκειμένου να αντεπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε.

Ο ίδιος κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι η σύζυγός του είναι κατάκοιτη τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να αγοράσει τα φάρμακά της και να πληρώσει τους λογαριασμούς του ρεύματος και του νερού.
Έτσι, υποχρεώθηκε να ζητήσει χρήματα από τον 62χρονο ιδιοκτήτη του καφενείου τον οποίο φέρεται να γνώριζε επί σειρά ετών.

Όταν όμως εκείνος αρνήθηκε να του δανείσει χρήματα δράστης και θύμα διαπληκτίστηκαν. Ο 77χρονος ισχυρίστηκε ότι πρώτα το θύμα τον απείλησε με μαχαίρι και ότι αυτός αμυνόμενος του άρπαξε το μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Ο 77χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθήνας.

---
ΠΗΓΗ: news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News