Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Ποιος θα πάρει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Αλμωπίας- Στην επικαιρότητα και πάλι ο Γ.Πασχαλίδης με "σύμμαχο" τον Μ.Μπογδάνη!!

ΝΤΟΜΙΝΟ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ!!

Πολλά είναι τα «μέτωπα» που έχουν δημιουργηθεί στο ΠΑΣΟΚ! Η ομόνοια και η σύμπραξη έδωσαν τη θέση τους στις κόντρες. Η κατάσταση δημιουργεί «ντόμινο» εξελίξεων και στην ενεργή συμμετοχή του κόμματος στις Δημοτικές εκλογές! Αυτή τη στιγμή τα ονόματα που διεκδικούν ουσιαστικά το χρίσμα στο δήμο Αλμωπίας είναι ο Μιχάλης Μπογδάνης, ο οποίος δεν αρνείται ότι σκέφτεται σοβαρά την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του, άλλα και ο Γιώργος Πασχαλίδης ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News ίσως και να είναι η έκπληξη των εκλογών του Νοεμβρίου με συνδυασμό της τελευταίας στιγμής! Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η υποψηφιότητα του κ. Μπογδάνη για τη δημαρχία, δεν υφίσταται σε περίπτωση καθόδου του κ. Πασχαλίδη! Το σίγουρο πάντως είναι πως ο κ. Πασχαλίδης είναι ο ικανότερος αυτή τη στιγμή να «συμμαζέψει» το ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές εκλογές. Άρα, αν δε κατέβει αυτός είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχει επίσημο χρίσμα από το κόμμα! Εκείνος που συνεχίζει ακάθεκτος τις προσπάθειες χωρίς να επιζητά κανένα χρίσμα είναι ο Δημήτρης Πασόης, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News