Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Συντριβή αεροπλάνου στο Νεπάλ

΄Ολοι οι επιβάτες είναι νεκροί

Δεκατέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα από τη συντριβή μικρού αεροσκάφους στο Νεπάλ, επιβεβαίωσε η αεροπορική εταιρία στην οποία ανήκε.

Το γερμανικής κατασκευής Dornier 228, το οποίο ανήκε στην εταιρία Agni Air, συνετρίβη στην περιοχή Μακουανπούρ ενώ επέστρεφε στο Κατμαντού μετά την αποτυχία του να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Λούκλα εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν τέσσερις αμερικανοί υπήκοοι, ένας ιάπωνας, ένας βρετανός και πέντε νεπαλέζοι καθώς και τριμελές πλήρωμα από το Νεπάλ.

Το αεροσκάφος κατέπεσε και συνετρίβη κοντά σε δημοτικό σχολείο στο χωριό Σικαρπούρ, όπως δήλωσε ο αξιωματικός της αστυνομίας Μπινόντ Ντεβκότα.

"Τα διαμελισμένα πτώματα είναι δύσκολο να αναγνωριστούν καθώς έχουν διασκορπιστεί στην περιοχή. Το αεροσκάφος έχει κοπεί σε κομμάτια", είπε ο ίδιος.

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το Κατμαντού με προορισμό το Λούκλα στα βορειοανατολικά στις 7:05 πμ (τοπική ώρα) προτού αναγκαστεί να επιστρέψει εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Περίπου στις 7:30 πμ (τοπική ώρα) χάθηκε από τα ραντάρ.

---
ΠΗΓΗ: protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News