Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας σχετικά με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ!!

Χθες το Aridaia News σας ενημέρωσε ότι ο κ. Μπογδάνης Μιχάλης σκέφτεται σοβαρά την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου. Επίσης, τονίσαμε το δικό μας αποκλειστικό ρεπορτάζ δίνει τρία ενδεχόμενα για την εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ στον δήμο Αλμωπίας:

ΕΚΔΟΧΗ 1η:
Το πρώτο ενδεχόμενο θέλει τον Γιώργο Πασχαλίδη να κατεβαίνει υποψήφιος με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, μιας και είναι και ο μόνος που μπορεί να «συμμαζέψει» το αναστατωμένο κόμμα αυτή τη στιγμή! Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, σε περίπτωση που ο κ. Πασχαλίδης είναι τελικά υποψήφιος, ο κ. Μπογδάνης θα είναι μαζί του υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος! Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο συνεχίζουμε να το στηρίζουμε…

ΕΚΔΟΧΗ 2η:
Το δεύτερο ενδεχόμενο θέλει τον Μιχάλη Μπογδάνη να έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να είναι υποψήφιος στον δήμο Αλμωπίας, όμως οι κακές συγκυρίες να μη του το επιτρέπουν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, παρά τις ικανότητές του! Στο χθεσινό ρεπορτάζ δεν αναφέραμε ότι ο κ. Μπογδάνης θα είναι υποψήφιος, άλλα ότι αν οι συγκυρίες θα το επέτρεπαν θα το επιθυμούσε!

ΕΚΔΟΧΗ 3η:
Το τρίτο ενδεχόμενο δεν αποκλείει το γεγονός να μη πάρει κανείς το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ και απλά να στηρίξει τον Δημήτρη Πασόη ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος τον αγώνα του χωρίς να διεκδικεί κανένα χρίσμα!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Στο σχετικό ρεπορτάζ του Aridaia News η είδηση ήταν η κακή κατάσταση που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ λίγο καιρό πριν τις δημοτικές εκλογές και τα επακόλουθα αυτής της κατάστασης στον δήμο Αλμωπίας. Σε καμία περίπτωση δεν αναφέραμε σαν γεγονός την υποψηφιότητα του κ. Μπογδάνη, ωστόσο αναφερθήκαμε στη σημαντική πιθανότητα να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλμωπίας ο κ. Πασχαλίδης! Άρα, το ρεπορτάζ μας επιβεβαιώνεται από τη σημερινή δήλωση του κ. Μπογδάνη, ότι θα αρκεστεί στο να στηρίξει την υποψηφιότητα που θα πάρει το χρίσμα ή τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και δε θα είναι υποψήφιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΟΓΔΑΝΗ:
«Ουδέποτε εξεδήλωσα την επιθυμία ούτε είναι στις προθέσεις μου να ηγηθώ σχήματος που θα διεκδικήσει την εκλογή στο νεοσύστατο Δήμο Αλμωπίας.
Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε σχετικά δημοσιεύματα θεωρούνται αβάσιμα.
Ως μέλος του ΠΑΣΟΚ, θα σταθώ στο πλευρό του υποψήφιου που θα λάβει το χρίσμα ή την στήριξη του Κόμματος, για να κάνουμε πράξη τις θέσεις του Κινήματος μας, για την αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση και να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην ανάπτυξη της Αλμωπίας».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News