Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Διαγραφή μέλους από το ΚΚΕ!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ...

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, έγκαιρα έχει διατυπώσει τις θέσεις του για τις τοπικές εκλογές που γίνονται τον Νοέμβρη του 2010.
Οι τοπικές εκλογές τόσο για τις Περιφέρεις όσο και για τους δήμους έχουν πριν από όλα γενικό πολιτικό χαρακτήρα. Δεν προκύπτει κυβέρνηση, προκύπτουν όμως οι βοηθοί της κυβέρνησης για να υλοποιούν την αντεργατική, αντιλαϊκή πολιτική της.
Προχθές (σημ.: πειν 15 μέρες) ανακοινώθηκε η συμμετοχή του ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΤΜΑΚΙΔΗ ως υποψήφιου σε συνδυασμό που βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με το πλαίσιο στόχων που έχει το Κόμμα μας για τις τοπικές εκλογές.
Για αυτή του την ενέργεια με απόφαση των αρμοδίων οργάνων, διαγράφτηκε από μέλος του Κόμματος.
Το ΚΚΕ στηρίζει ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα με ενιαίο τίτλο τόσο στην περιφέρεια όσο και στους δήμους, ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ο τίτλος.
Έχουν θέση στα ψηφοδέλτια αυτά ριζοσπαστικές λαϊκές δυνάμεις που ήδη έχουν προσφέρει στις γραμμές του κινήματος και στις πολιτικές αναμετρήσεις.
Οι εργατοϋπάλληλοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, η φτωχή αγροτιά έχουν την ευκαιρία να μετατρέψουν αυτήν την εκλογική μάχη σε εφαλτήριο αντεπίθεσης. Να αποδείξουν ότι δεν είναι διατεθειμένοι, για μια ακόμη φορά, να δείξουν εμπιστοσύνη ή να πιστέψουν στα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που ψήφισαν το 2009.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Πέλλας του ΚΚΕ καλεί όλα τα μέλη, του φίλους, τους οπαδούς και τους ψηφοφόρους του δήμου Σκύδρας να ενισχύσουν αποφασιστικά το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης που έχει υποψήφιο δήμαρχο Σκύδρας τον Μάνο Κανάκη και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας τον Αλέκο Ουγγρίνο.

---
Νομαρχιακή Επιτροπή ΚΚΕ Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News