Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Επεισόδια έξω από το "Σαράτσογλου"

Ένα τεράστιο λάθος της τούρκικης αστυνομίας είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν κάποια επεισόδια έξω από το γήπεδο και να ταλαιπωρηθούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς...

Τι κι αν οι Τούρκοι δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα κατά την παραμονή τους στην Θεσσαλονίκη, κάποιοι ανεγκέφαλοι είπαν να "ανταποδώσουν" την ελληνική φιλοξενία με πέτρες και μάρμαρα.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία των "γειτόνων" μας, έστειλε τα πούλμαν με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ σ' ένα σημείο που βρίσκονταν θερμόαιμοι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε και είχαν στήσει καρτέρι περιμένοντας τους Έλληνες.
Μόλις τα πούλμαν με τους φίλους του Δικεφάλου έγιναν αντιληπτά από τους Τούρκους άρχισε μια καταιγίδα από πέτρες, μάρμαρα και διάφορα άλλα αντικείμενα.
Το ευχάριστο είναι πως δεν τραυματίστηκε κανείς, έστω κι αν πολλά πούλμαν έσπασαν από την μανία των Τούρκων χούλιγκανς.
Σαν να μην έφτανε αυτό, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν να αντιμετωπίσουν και ταλαιπωρία, αφού περιμένουν να μπουν στις εξέδρες του γηπέδου.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπουσαΐντι, Λίνο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Φωτάκης, Σορλέν, Γκαρσία, Σαλπιγγίδης, Φιλομένο και Βιεϊρίνια.

Η ενδεκάδα της Φενέρμπαχτσε: Βολκάν, Λουγκάνο, Μπίλιτσα, Αντρέ Σαντός, Γκιονούλ, Κριστιάν, Στοχ, Εμρέ, Τοπούζ, Άλεξ και Νιανγκ.

---
ΠΗΓΗ: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News