Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Παπανδρέου: "Όχι στον ανασχηματισμό, ναι στις δομικές αλλαγές"...

Δομικές αλλαγές σκοπεύει να κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου και όχι ανασχηματισμό!

Ο Πρωθυπουργός μιλώντας προς τους υπουργούς επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι εξετάζει δομικές αλλαγές στην κυβέρνηση και στο πρωθυπουργικό γραφείο, επεσήμανε ωστόσο ότι παρά και την πίεση που υπάρχει από τα ΜΜΕ αυτό δε σημαίνει ανασχηματισμός.

Όπως είπε, «Πρέπει να σταματήσει η ανασχηματολογία». Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το κεφάλαιο «ανασχηματισμός» απλά «παγώνει», δεν κλείνει.

Επίσης, αναφέρθηκε στις καθοριστικές για την κυβέρνηση ημερομηνίες.

«Είναι η 3η Σεπτέμβρη, με το Εθνικό Συμβούλιο, είναι η παρουσία μας στη ΔΕΘ, είναι βεβαίως η κατάθεση του προϋπολογισμού, είναι η συμπλήρωση στις 4 Οκτώβρη ενός έτους της κυβέρνησής μας από την εκλογική αναμέτρηση, είναι η μάχη των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών, που σηματοδοτεί, με την εφαρμογή του «Καλλικράτη», όχι απλώς μια πολιτική ανατροπή, αλλά και την ανατροπή της αντίληψης για τη δομή και τη λειτουργία του κράτους, με μια επιτελική κυβέρνηση και με αποκεντρωμένες σοβαρές αρμοδιότητες, πόρους και λειτουργίες, κοντά στον πολίτη, από την Αυτοδιοίκηση», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News