Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Η απογοήτευση δίνει τη θέση της στην ελπίδα

Ο αποκλεισμός από τον Αγιαξ, ο τρόπος που ήρθε και η μεγάλη χαμένη ευκαιρία έκαναν τον ΠΑΟΚ να ζει τη δική του... Μεγάλη Εβδομάδα μέσα στον Αύγουστο.

«Εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε προσδοκίες, κοιτάξαμε τον Αγιαξ στα μάτια, αλλά δυστυχώς ένα νεκρό δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο μπήκαμε σαν υπνωτισμένοι, μας στέρησε μια μεγάλη πρόκριση. Βάλαμε τρία γκολ στον Αγιαξ και δεν μπορέσαμε να προκριθούμε», δήλωσε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, μεταφέροντας την απογοήτευση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ, μετά τον αποκλεισμό από τους Ολλανδούς.

«Δείξαμε ότι μπορούσαμε να έχουμε περάσει, δεν το παρατήσαμε το ματς, πήγαμε να το γυρίσουμε, το παλέψαμε μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής, κυνηγήσαμε το 4ο γκολ, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε», συμπλήρωσε ο 29χρονος επιθετικός, που προσπάθησε να δει και την επόμενη μέρα.

«Χάθηκε μια ευκαιρία να λύσουμε και τα χέρια της διοίκησης, καθώς από την πρόκριση θα υπήρχαν μεγάλα οικονομικά οφέλη. Εχουμε, όμως, άλλη μία ευκαιρία και πρέπει να δουλέψουμε ώστε να είμαστε πιο έτοιμοι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Κι αυτό δεν είναι αμελητέα διοργάνωση», παρατήρησε ο «Σάλπι».

Η απογοήτευση των ποδοσφαιριστών, πάντως, δεν ήταν τίποτα μπροστά
στην απογοήτευση του Θ. Ζαγοράκη, που μετά τον αποκλεισμό είδε να χάνονται έσοδα της τάξης των πέντε εκατομμυρίων. Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κατέβηκε μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια για να τονώσει λίγο το ηθικό των παικτών του και του Π. Δερμιτζάκη.


«Παλέψατε, δώσατε μάχη μέχρι το τέλος, δυστυχώς δεν ήρθε αυτό που θέλαμε. Ψηλά το κεφάλι, η προσπάθεια δεν τελείωσε, συνεχίζουμε», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, που δεν ήταν σε καλή κατάσταση, φεύγοντας το βράδυ της Τετάρτης από την Τούμπα.

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν πλέον με αγωνία τη σημερινή κλήρωση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο «Δικέφαλος» είναι και πάλι στο γκρουπ των αδυνάτων και στην Τούμπα ελπίζουν να βρουν και πάλι στον δρόμο τους κάποιον άλλον... Αγιαξ, ώστε να μη μειωθούν οι πιθανότητες για την πρόκριση στους ομίλους.

Ο Σκοτσέζος παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ, Ουίλιαμ Μακ Ντούγκαλ, είπε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως δεν παρατήρησε κάτι μεμπτό πλην ενός καπνογόνου στις κερκίδες. Ωστόσο στην Τούμπα θα περιμένουν την κοινοποίηση της αναφοράς του από την ΟΥΕΦΑ, φοβούμενοι μήπως καταγράφηκαν τα μικροεπεισόδια μετά το παιχνίδι, όταν κάποιοι οπαδοί κινήθηκαν κατά των Ολλανδών. Ο λόγος της «αναταραχής»; Μια κίτρινη σημαία που σήκωσε οπαδός του Αγιαξ.

---

ΠΗΓΗ: Εθνοσπορ - Γ. ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News