Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Σοβαρά επεισόδια στην Καλλιθέα – Οπαδοί της ΑΕΚ χτύπησαν τον Μπάγεβιτς

Απίστευτα πράγματα!!

Με την λήξη του φιλικού αγώνα Καλλιθέα – ΑΕΚ οπαδοί της “Ένωσης” μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ξυλοκόπησαν τον προπονητή της ομάδας τους. Παρέμβαση εισαγγελέα.
Ντροπιαστικές σκηνές στο “Ελ Πάσο”. Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς δέχθηκε οργισμένη επίθεση από μεγάλη μάζα οπαδών της ομάδας του με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος, πριν προλάβει να ρίξει και αυτός μερικές μερικές... ψιλές.Με την βοήθεια των ψυχραιμότερων ο Μπάγεβιτς σηκώθηκε από το έδαφος και μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια, όμως οι οπαδοί συνεχiσαν τα επεισόδια με την αστυνομία.
Νωρίτερα οι περίπου 3500 οπαδοί των “κιτρινόμαυρων” είχαν συγκρουστεί μεταξύ τους στις κερκίδες, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση για να αποθεώσουν τους παίκτες της ΑΕΚ και να τους πάρουν τις φανέλες. Λίγα μέτρα πιο μακριά κάποιος οπαδός είχε φραστικό επεισόδια με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Χωρίς ο Σερβοέλληνας τεχνικός να δίνει συνέχεια συνέχισε να κατευθύνεται προς τα αποδύτηρια, όμως λίγο πιο κάτω του επιτέθηκε και άλλος οπαδός με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό και άπο άλλους με αποτέλεσμα να γίνει γενική σύρραξη και να επέμβει η αστυνομία.
Έκπληκτοι παρακολουθούσαν από τα επίσημα, ο πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης, ο μεγαλόμετοχος Πέτρος Παππάς, ο ομοσπονδιακός προπονητής Φερνάντο Σάντος και ο σκάουτερ της αντιπάλου της “Ένωσης” στο Γιουρόπα Λιγκ, Νταντί Γιουνάιτεντ.
Για την ιστορία, η ΑΕΚ πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και γνώρισε την πρώτη της ήττα στα φιλικά με 2-1 από την Καλλιθέα.
Αξίζει να αναφερθεί πως κατά την απομάκρυνση του Σταύρου Αδαμίδη, οπαδοί της Ένωσης απευθυνόμενοι προς τον πρόεδρο της ομάδας, τον κάλεσαν να κρατήσει και να στηρίξει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, απομακρύνοντας από την ομάδα αυτούς που προχώρησαν στην ντροπιαστική αυτή ενέργεια

Άμεση αντίδρση Νικητιάδη!

"Να βρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν παραδειγματικά", είναι το μήνυμα που απήυθυνε ο υφυπουργός πολιτισμού και τουρισμού. Με επιστολή του ο Γιώργος Νικητιάδης, τόνισε ότι η κυβέρνηση θα δείξει μηδενική ανοχή σε φαινόμενα βίας στα γήπεδα.

Εισαγγελική παρέβαση!

Δράση αναλαμβάνει ο Εισαγγελέας Αθηνών, ο οποίος ζήτησε να δει βίντεο και φωτογραφίες από τα χθεσινά επεισόδια, προκειμένου να διενεργήσει έρευνα. Το ίδιο θα συμβεί και με τις αστυνομικές Αρχές που θα κινηθούν αυτεπάγγελτα, για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους υπεύθυνους των επεισοδίων και του ξυλοδαρμού του Μπάγεβιτς.


---
Πηγή: ΝewsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News