Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Συναγερμός στην Πέλλα μετά από διαρροή αμμωνίας σε εργοστάσιο!!

Γύρω στις 12 σήμερα το μεσημέρι, σήμανε συναγερμός στα Σεβαστειανά Πέλλας ύστερα από διαρροή αμμωνίας σε εργοστάσιο επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση, καθώς επί τόπου έφτασαν 7 οχήματα της Πυροσβεστικής με 16 άνδρες, ενώ η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στην περιοχή.

Το εργοστάσιο αμέσως εκκενώθηκε και οι εργαζόμενοι απομακρύνθηκαν, ενώ η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα. Δύο άτομα, ένας πυροσβέστης και ένας ψυκτικός, με ειδικές στολές, εισήλθαν στο εργοστάσιο και έκλεισαν τις βαλβίδες, σταματώντας τη διαρροή.

Η όλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής διήρκεσε 3 ώρες.

Δύο από τους εργαζόμενους μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο της Έδεσσας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αφού παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα. Λίγες ώρες αργότερα βγήκαν από το νοσοκομείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News