Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Η Αντζελίνα Τζολί υπέρ του επαναπατρισμού των προσφύγων

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, Αντζελίνα Τζολί, παρότρυνε τους ηγέτες της Βοσνίας να επιταχύνουν την τελική φάση του επαναπατρισμού των προσφύγων από τον πόλεμο του 1992 - 1995.

"Ελπίζω ότι θα υπάρξουν σύντομα συγκεκριμένα μέτρα για την βελτίωση της ζωής αυτών των ανθρώπων" δήλωσε η Αντζελίνα Τζολί, κατά την διάρκεια επίσκεψής της στο Σαράγεβο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.


Η πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ εξέφρασε την ικανοποίηση της για την υιοθέτηση από το βοσνιακό κοινοβούλιο τον Ιούνιο μιας νέας στρατηγικής σχετικά με την επιστροφή των προσφύγων, η οποία προβλέπει ότι η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το 2014. "Οι πολιτικοί ηγέτες επέδειξαν ένα πνεύμα συμβιβασμού για να φτάσουν ως εδώ. Τώρα υπάρχει λίγο περισσότερη επιτακτικότητα" πρόσθεσε η σταρ του Χόλιγουντ.

Η ηθοποιός έφθασε την Παρασκευή το βράδυ στο αεροδρόμιο του Σαράγεβο με ιδιωτικό αεροπλάνο από τη Βουδαπέστη.


O αριθμός των ανθρώπων που παραμένουν εκτοπισμένοι στο εσωτερικό της Βοσνίας, φτάνει τους 130.000.



---
ΠΗΓΗ: NewsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News