Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Τελειώνουν τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε

Αναμένεται νέο sold out

Ένα ακόμα sold out, αναμένεται στην Τούμπα ενόψει του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε. Η σημερινή κίνηση δεν έφτασε τα χτεσινά επίπεδα, άλλα 4.000 όμως εισιτήρια διατέθηκαν τόσο σε κατόχους διαρκείας όσο και στους υπόλοιπους φιλάθλους. Μέχρι στιγμής 12.000 «μαγικά χαρτάκια», έχουν βρει κάτοχο και η Τούμπα αναμένεται «καυτή» σε έναν ακόμα αγώνα του ΠΑΟΚ.


Τα μεμονωμένα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί, ενώ απομένουν περίπου 150 στη θύρα 1 και αρκετά στη θέση των VIP. Αντίθετα δεν υπάρχουν μεμονωμένα εισιτήρια για τις θύρες 2,3,4,5,6 και 7. Η διάθεση θα συνεχιστεί κανονικά και την Παρασκευή και τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά από τις 9 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Εκπρόσωπος της Φενέρμπαχτσε βρέθηκε στα γραφεία της Τούμπας για να παραλάβει τα 750 εισιτήρια για τη θύρα 8 που αντιστοιχούν στους Τούρκους οπαδούς, βάσει της συμφωνίας ανάμεσα στους δύο συλλόγους.


---


Πηγή: sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News