Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Συγχαρητήρια επιστολή του προπονητή ποδοσφαίρου Μαυρίδη Μιχαήλ στον Γ.Μιχαηλίδη!!

"Αφού πρώτα ευχαριστήσω την στήλη για την φιλοξενία, θέλω να συγχαρώ τον συντοπίτη μας διαιτητή Γεώργιο Μιχαηλίδη για την διάκριση που είχε να πάρει την Α’ θέση στην σχετική κατάταξη από τις εκθέσεις των παρατηρητών διαιτησίας (κάνε κλικ στα κόκκινα γράμματα για τη σχετική ανάρτηση).
Θα ήθελα όμως να αναφέρω και δύο άλλα στοιχεία τα οποία χρίζουν ιδιαίτερης αναφοράς. Πρώτον, ο κ. Μιχαηλίδης ψηφίζεται για τέταρτη συνεχή χρονιά κορυφαίος και δεύτερον, δεν του δώσανε την πρωτιά μόνον οι παρατηρητές διαιτησίας, άλλα την ίδια θέση κατέλαβε και στην πρόσφατη ψηφοφορία που πραγματοποίησαν οι προπονητές και όλοι οι δημοσιογράφοι του Ν.Πέλλας.
Φίλε Γιώργο, σε μία περίοδο που το ποδόσφαιρο βιώνει την απόλυτη απαξίωση, σε μία περίοδο που για την αποτυχία δεν φταίνε οι συντελεστές της ομάδας άλλα οι αντίπαλοι που δεν μας χάρισαν αυτό που θέλαμε, σε μία περίοδο που ακόμη και τίτλοι μικρής σημασίας, όπως του Α’ σκόρερ φτιάχνονται και δεν κερδίζονται, εσύ δεν δίνεις, δεν παίρνεις, δεν υπόσχεσαι, δεν εθελοτυφλείς κρατώντας ψηλά τις ηθικές αξίες που πρέπει να διέπουν έναν διαιτητή και έναν άνθρωπο, τιμώντας για πολλά χρόνια και τη μαύρη στολή που φοράς και τη διαιτησία γενικότερα!!

Μαυρίδης Μιχαήλ
Πτυχιούχος Προπονητής Ποδοσφαίρου
A’ OUEFA"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News