Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Αρκούδα επιτέθηκε σε τρίχρονη!!

Την τρίχρονη κόρη του έσωσε ένας 34χρονος Ολλανδός από τα δόντια μιας ασιατικής μαύρης αρκούδας σε ζωολογικό κήπο στη Γερμανία.

Όλα ξεκίνησαν, όταν το μικρό κορίτσι πήδηξε μέσα στον χώρο που φυλάσσεται η αρκούδα σε κάποια στιγμή που οι γονείς του δεν το κοίταζαν. Ο πατέρας του, δίχως δεύτερη σκέψη, έτρεξε να το βγάλει έξω.

Τόσο ο ίδιος όσο και το παιδί του τραυματίσθηκαν, αφού δεν κατάφεραν να γλυτώσουν από την οργή του μεγαλόσωμου ζώου, προτού σκαρφαλώσουν στο διαχωριστικό φράχτη και διαφύγουν.

Η μικρή χτύπησε στο κεφάλι, ενώ ο πατέρας της στο πόδι. Ένας άλλος επισκέπτης στο πάρκο Luenebach κάλεσε ασθενοφόρο. Μπαμπά και κόρη διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο. Ωστόσο, κανένας τους δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

---
Πηγή: Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News