Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Καλομοίρα: "Έβαλα τα κλάματα"...

Η Καλομοίρα μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ» για την στιγμή που έκανε πρόβα νυφικου!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ:
«Όταν πήγα στο ατελιέ των Mi-Ro και φόρεσα το νυφικό, έβαλα τα κλάματα. Το είχαμε συζητήσει με τον στυλίστα μου, τον Κώστα Ζήση, γιατί ήθελα να είναι μοντέρνο και ρομαντικό ταυτόχρονα και βρήκε αυτό ακριβώς που ονειρευόμουν! Μόλις το φόρεσα, είπα ''αυτό είναι!''. Δεν χρειάστηκε να δοκιμάσω δεύτερο. Πρέπει να δεις και τα παπούτσια που μου έφτιαξε ο Δούκας Χατζηδούκας. Είναι τέλεια. Και ξέρεις, όταν φόρεσα παπούτσια του Δούκα, δεν πονούσαν τα πόδια μου, οπότε θα μπορώ να χορεύω όλο το βράδυ. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ μου θα επιμεληθεί ο Δημήτρης Γιαννέτος, που μου υποσχέθηκε να είναι και στο μπάτσελορ πάρτι. Δεν μου έχει πει λεπτομέρειες, αλλά του έχω εμπιστο¬σύνη. Μου είπε ότι πρέπει να μαυρίσω, γι’ αυτό και κάθομαι με τις ώρες στον ήλιο. Δεν θα μπορώ να βάλω κρέμα μαυρίσματος, γιατί θα λερωθεί το νυφικό μου. Και βέβαια συνεχίζω να γυμνάζομαι έξι φορές την εβδομάδα, γιατί με τα φαγητά που φτιάχνει η μητέρα μου, δεν θα χωράω στο νυφικό μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News