Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Κρούσματα χολέρας!!

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΥΜΜΗΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!!

Κρούσματα χολέρας, έχουν κάνει την εμφάνισή τους στους χιλιάδες αστέγους από τις πλημμύρες , που πλήττουν το βορειοδυτικό Πακιστάν. Ελλείψεις παρατηρούνται σε τρόφιμα και πόσιμο νερό ενώ οι μετεωρολογικές προβλέψεις κάνουν λόγο για νέο γύρο βροχοπτώσεων.
Σύμφωνα με το BBC, χιλιάδες άνθρωποι έχουν αποκλειστεί από τις καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις, οι οποίες έχουν προκαλέσει το θάνατο άνω των 1.100 ανθρώπων. Κάποιοι επιζώντες καταγγέλουν την κυβέρνηση για καθυστερήσεις και ανεπάρκεια.
Ένα μέρος του κύριου αυτοκινητόδρομου που συνδέει το βορρά με το νότο άνοιξε για λίγο την Κυριακή, με αποτέλεσμα να προλάβουν να περάσουν κάποιες προμήθειες στις πλημμυρισμένες περιοχές και αρκετά άτομα να απεγκλωβιστούν.
Ο Shariyar Khan Bangash υπεύθυνος του περιφερειακού προγράμματος, ανέφερε ότι οι επιζώντες έχουν ανάγκη από καθαρό πόσιμο νερό. "Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ανάγκη από φαγητό αυτή τη στιγμή αλλά από καθαρό πόσιμο νερό. Όλοι οι αγωγοί που μεταφέρουν νερό είναι γεμάτοι λάσπη." δήλωσε στο BBC

---
Πηγη: mediasoup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News