Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Επεισόδια μεταξύ οπαδών πριν το παιχνίδι Παοκ- Αγιαξ...

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ!!

Δύο επιθέσεις σημειώθηκαν εναντίον φίλων του Άγιαξ στη Θεσσαλονίκη, από ομάδες οπαδών του ΠΑΟΚ, που τους ξυλοκόπησαν άγρια. Υπήρξε ένας τραυματίας.
Με γροθιές και κλοτσιές καλωσόρισαν στη Θεσσαλονίκη τέσσερις Ολλανδούς οπαδούς του Άγιαξ, εννιά Έλληνες, μερικοί εκ των οποίων φορούσαν διακριτικά του ΠΑΟΚ.
Το περιστατικό συνέβη χθες λίγο πριν τις 11 το βράδυ στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Εγνατία. Μάλιστα από ένα από τα θύματα, αφαίρεσαν ένα τσαντάκι μέσης, το οποίο περιείχε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και προσωπικά του έγγραφα. Δράστες αναζητούνται.
Επίσης, τα ξηημερώματα στην οδό Εγνατία 12, οκτώ άγνωστοι δράστες που έφεραν μπλούζες με διακριτικά του ΠΑΟΚ, επιτέθηκαν απρόκλητα σε Ολλανδό, ο οποίος δεν έφερε διακριτικά ομάδας και τον χτύπησαν με γροθιές, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν ελαφρά. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών των παραπάνω άνανδρων επιθέσεων.

---
ΠΗΓΗ: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News