Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Κινδυνεύει με αποκλεισμό η Σταρ Ελλάς!

Η Σταρ Ελλάς Άννα Πρέλεβιτς είναι πολύ ταραγμένη. Σήμερα θα πετούσε για Las Vegas όπου θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός Μις Υφήλιος. Δυστυχώς όμως ματαιώθηκε η πτήση της.

''Δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη. Κάτι με το radar δεν κατάλαβα. Το θέμα είναι ότι ματαιώθηκε η πτήση μου προς Φιλαδέλφεια όπου από εκεί θα πήγαινα στο Las Vegas. Mέχρι το βράδυ έπρεπε να είχα φτάσει. Τώρα αυτό δεν γίνεται. Ήδη ψάχνω να βρω άλλη πτήση. Το κακό είναι ότι κουβαλάω μαζί μου όλα μου τα πράγματα, τρία φορέματα, την τουαλέτα μου πράγματα χρήσιμα. Θα κάνω τα πάντα για να φτάσω. Από αύριο το πρόγραμμά μας είναι full και δεν μπορώ να χάσω όλη την ημέρα, οι άλλες να προετοιμάζονται κι εγώ να ταξιδεύω. Δεν θα προλάβω να κάνω τίποτα. Τώρα είμαι στο αεροδρόμιο και περιμένω. Τους έχω ειδοποιήσει με e-mail'', δηλώνει η Άννα στο TLIFE.

Eλπίζουμε να τα καταφέρει να φτάσει και να αποφύγει τον κίνδυνο του αποκλεισμού. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην ουρά και προσπαθεί να βρει λύση.

---
Πηγή: Tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News