Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Στα μαλακά όλοι

Το Mundobasket αρχίζει το Σάββατο. Φώτσης και Σχορτσιανίτης θα χάσουν το τζάμπολ, αφού η FIBA τους τιμώρησε με δύο αγωνιστικές (Κίνα, Πουέρτο Ρίκο) έκαστος για τον καβγά στο ΟΑΚΑ. Στα μαλακά κι ο Τεόντοσιτς (2αγ.), χάνει Ανγκόλα, Γερμανία και Ιορδανία ο Κρστιτς.

Όπως αποφάσισε η FIBA, ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδος θα απουσιάσει από τις πρώτες συναντήσεις με Κίνα και Πουέρτο, κάτι που θα ισχύσει και για τον «Σόφο». Από την άλλη, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αναμένεται να στερηθεί τις υπηρεσίες των Κρστιτς και Τεόντοσιτς για 3 και 2 αγωνιστικές αντιστοίχως. Το κακό, πάντως, δεν αναμένεται να είναι μεγάλο για τη Σερβία, αφού οι πρώτες αναμετρήσεις της στο Mundobasket είναι κατά σειρά απέναντι σε Ανγκόλα, Γερμανία και Ιορδανία.

Ο σέντερ των Θάντερ, που τραυμάτισε με καρέκλα τον Γιάννη Μπουρούση, θα κληθεί επίσης να πληρώσει πρόστιμο ύψους 35.000 ευρώ, ενώ η ελληνική κι η σέρβικη ομοσπονδία δέχθηκαν πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ.

Τσαρτσαρής, Κέσελι και όποιος άλλος «πρόλαβε» να σηκώσει χέρι, την έβγαλε «καθαρή»...

Βάσει δικαιώματός της, η ΕΟΚ θα ασκήσει έφεση αύριο το πρωί.

---
ΠΗΓΗ: gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News