Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Ο "νονός" παντρεύεται σε λίγο καιρό με θρησκευτικό γάμο...

Καλημέρα σας,

Η χθεσινή μέρα ήταν γεμάτη ειδήσεις οι περισσότερες εκ των οποίων δυσάρεστες! Ένα αποκλειστικό θέμα του Aridaia News όμως έμελε να γίνει πρώτη είδηση σε ολόκληρο το διαδίκτυο. Η απαγόρευση τέλεσης βάπτισης στην Έδεσσα επειδή ο νονός είναι παντρεμένος με πολιτικό γάμο έχει προκαλέσει αντιδράσεις και έχει πάρει διαστάσεις. Τα δικά σας σχόλια είναι πολλά και ακόμη περισσότερες είναι οι σχετικές αναφορές σε διάφορα site και blog! Αυτό που προκάλεσε σε μένα εντύπωση είναι κάτι που δεν έχουμε αναφέρει: Ο υποψήφιος νονός είχε έτοιμες τις άδειες γάμου, καθώς σε πολύ λίγο καιρό σκοπεύει να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο! Ωστόσο, η εκκλησία δεν του επέτρεψε να γίνει νονός! Ευχαριστούμε τους πάντες για τη φιλοξενία και είμαστε πανέτοιμοι για νέα αποκλειστικά θέματα…



Σταύρος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News