Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Γκολ και έφυγε για ομίλους!

Ένας Άρης να τον πιείς στον ποτήρι στην επανάληψη πήρε στο 93' αυτό που άξιζε, νίκησε 1-0 την Αούστρια και φεύγει για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Φανταστική ατμόσφαιρα από 20.000 «τρελαμένους» οπαδούς των «κιτρίνων»!

Πιο… καυτός και από την απίστευτη ζέστη, φάνηκε ο Άρης στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στην Αούστρια Βιέννης. Οι «κίτρινοι» έχοντας δίπλα τους περισσότερους από 20.000 οπαδούς τους έκαναν το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζονται προκειμένου να προκριθούν στους ομίλους του Europa League. Επικράτησαν με 1-0 των Αυστριακών με γκολ του Ρουίς στις καθυστερήσεις και μπήκαν στην θέση του οδηγού. Ένα σκορ που αδικεί τους παίκτες του Κούπερ οι οποίοι έχασαν μοναδικές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, αλλά από την στιγμή που μπήκε το γκολ και η άμυνα κράτησε το μηδέν, όλα πήγαν όπως τα ήθελε ο Αργεντίνος προπονητής.

Απόρθητο το Βικελίδης

Εδώ και 42 ολόκληρα χρόνια ο Άρης δεν έχει χάσει εντός έδρας σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Οι «κίτρινοι» συνέχισαν το εντυπωσιακό αυτό σερί και αν τελικά καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση, το «Βικελίδης» μπορεί να αποδειχθεί το μεγάλο… όπλο του Άρη και στους ομίλους.



---

ΠΗΓΗ: gazzetta

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News