Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

"Ότι γράψεις γίνεται είδηση"... by Stavros!!

Γεια σας,

Τα e-mail σας με γεμίζουν αισιοδοξία!! Με υποδεικνύουν πόσο ανοιχτόμυαλους ανθρώπους έχει η επαρχεία μας. Χθες ήταν μία πολύ δύσκολη μέρα, καθώς εγώ και η ομάδα μου ήρθαμε αντιμέτωποι με τους ίδιους μας τους εαυτούς. Ακροβατήσαμε σε ένα σκοινί έτοιμο να σπάσει… Όμως τα καταφέραμε! Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με τα δικά σας προβλήματα και τις δικές σας σκέψεις! Θέλουμε να μοιράζεστε το πρόβλημά σας μαζί μας, ειδικά αν αυτό αφορά και άλλους συνανθρώπους μας! Ακόμα και ένα δικό σας σχόλιο μπορεί να βγάλει είδηση. Από εδώ και μπρός περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή από όλους εσάς που μας διαβάζετε και συμφωνείτε ή διαφωνείτε μαζί μας! Γιατί ότι γράφεις στο Aridaia News γίνεται θέμα. Δεν ψάχνουμε την είδηση που θα κάνει τα νούμερά μας να πιάσουν κορυφή, άλλα ψάχνουμε την καθημερινή είδηση που βγαίνει μέσα από την καθημερινότητα των συντοπιτών μας! Οτιδήποτε μας στείλετε θα ανέβει άμεσα στη μεγαλύτερη e-φημερίδα του Νομού Πέλλας!! Να ‘στε όλοι καλά…

Υ.Γ. Υπερήφανοι υποστηρικτές του Aridaia News, ολός ο λαός της Αλμωπίας!!

Σταύρος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News